Samsung Laser SL-460W - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Laser A4

Κωδικός: 0802158
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 
http://www.youtube.com/v/BgfQZJztrdE
http://www.youtube.com/v/DaDTnlfPAK4
Video Review
 • Samsung Laser SL-460W - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Laser A4
Εγγύηση 12  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής


Εξαιρετική απόδοση, ευκολία χρήσης και προσιτή τιμή.

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για τις εκτυπώσεις σας. Το υψηλής απόδοσης πολυμηχάνημα Samsung Xpress SL-C460W παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε μεγάλη ταχύτητα και με μειωμένο κόστος. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης, χωρίς όμως να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο.

Προσφέρει έγχρωμη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης 2400x600 dpi, με καλές ταχύτητες εκτύπωσης (18ppm/black, 4ppm/color) και πολύ χαμηλό κόστος.
 
Έχει πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας με καλώδιο USB, τοπικό δίκτυο Ethernet, ασύρματη σύνδεση WiFi και NFC, για απευθείας εκτυπώσεις από φορητές συσκευές, όπως smartPhones και Tablets.

Επιπλέον, το μαζεμένο μέγεθος του εκτυπωτή και η πρακτική σχεδιάση του, σας επιτρέπουν να τον τοποθετήσετε οπουδήποτε και να τον χρησιμοποιείτε χωρίς προβλήματα εργονομίας.

Ο μηνιαίος κύκλος εργασιών φτάνει τις 20.000 σελίδες, για να μπορείτε να καλύψετε πλήρως τις απαιτήσεις μίας ατομικής επιχείρησης ή ιδιωτικού γραφείου.

Ο αποτελεσματικός Xpress SL-C460W Series της Samsung σας δίνει την ταχύτητα που χρειάζεστε για να είστε πιο αποδοτικοί, χωρίς να υστερεί σε ποιότητα. Χάρις το λογισμικό Easy Printer Manager, ο εκτυπωτής αυτός είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση.


Χαρακτηριστικά

 • Μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης. Όσο απαιτητική κι αν είναι η εργασία σας, ο Samsung Xpress SL-C460W σας παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα και σε μεγάλες ταχύτητες. Εξοικονομήστε χρόνο εκτυπώνοντας ακόμα και τα πιο περίπλοκα έγγραφα σε ταχύτητα μέχρι και 20 σελίδες το λεπτό (ppm), χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 533 MHz και τη μνήμη 128 MB. Με επεξεργαστή Cortex-A5, ο εκτυπωτής αυτός είναι 25.6% ταχύτερος από τα προηγούμενα μοντέλα, και κατά συνέπεια, ένας από τους πιο γρήγορους εκτυπωτές της κατηγορίας του. Αυτό σημαίνει ότι σας βοηθάει να εργάζεστε πιο γρήγορα, να είστε πιο ευέλικτοι και φυσικά πιο αποδοτικοί.
 • Εντυπωσιάστε με την ποιότητα των εκτυπώσεών σας. Τώρα οι εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου είναι προσιτές σε όλους. Ο Xpress SL-C460W της Samsung παρέχει εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Χάρη στην ανάλυση 2400 x 600 dpi και την τεχνολογία ReCP (Rendering Engine for Clean Page), απολαμβάνετε υψηλότερη απόδοση και ποιότητα, χωρίς να χρειάζεστε έναν ογκώδη εκτυπωτή. Κι επιπλέον, οι λειτουργίες βελτίωσης της ποιότητας σας χαρίζουν ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια, καθώς και μεγαλύτερη ευκρίνεια στην απόδοση των εικόνων και του κειμένου.
 • Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης. Χάρη στη μέγιστη υψηλή ανάλυση έως 2400 x 600 dpi, οι περίπλοκες εικόνες και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά εκτυπώνονται με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια.
 • Βελτίωση περιγραμμάτων. Με τη βελτίωση περιγραμμάτων, τα κείμενα αποτυπώνονται ακόμη πιο καθαρά και οι εικόνες πιο ζωντανές.
 • Συμβατότητα με όλα τα μέσα εκτύπωσης για περισσότερους τύπους εγγράφων. Κάθε μικρή επιχείρηση μπορεί τώρα να παραμένει παραγωγική, χάρη στον Xpress M2070, ο οποίος υποστηρίζει διάφορους τύπους χαρτιού. Αυτός ο μικρός αλλά πλήρως αποδοτικός εκτυπωτής χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία μέσων, βάρους έως και 220 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο, όπως χαρτί, ετικέτες, κάρτες, φάκελοι, διαφάνειες και άλλα. Η ευελιξία αυτή δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις να προσαρμόζονται διαρκώς στις επαγγελματικές τους ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα το είδος του χαρτιού που χρειάζεστε από το δίσκο τροφοδοσίας.
 • Εξαιρετική ποιότητα αντιγραφής και σάρωσης. Με το πολυμηχάνημα Xpress SL-C460W Series της Samsung, απολαμβάνετε αντιγραφή και σάρωση υψηλών απαιτήσεων. Εξαιρετική απόδοση σημαίνει μεγάλη ευκρίνεια κειμένου και εικόνας και κατά συνέπεια κείμενα πολύ πιο ευανάγνωστα και εικόνες πολύ πιο ρεαλιστικές.
 • Βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά. Σε αντίθεση με άλλα πολυμηχανήματα, ο Xpress SL-C460W Series της Samsung ανιχνεύει τις λεπτές γραμμές και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά κατά τη σάρωση και την αντιγραφή. Η τεχνολογία De-ICE (De-Integrated Cavity Effect) μεγιστοποιεί τον όγκο του κειμένου που ανιχνεύεται, προσφέροντάς σας εκτυπώσεις και σαρωμένα αντίγραφα υψηλής ποιότητας.
 • Αφαίρεση κουκκίδων. Ο Samsung Xpress SL-C460W αφαιρεί τις κουκκίδες που εμφανίζονται στις εικόνες, χαρίζοντας στις εκτυπώσεις σας ευκρίνεια και ομοιομορφία, ώστε να ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους ποιότητα.
 • Πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Ο εκτυπωτής διαθέτει θύρα USB 2.0, Ethernet, ασύρματη σύνδεση WiFi και υποστηρίζει την τεχνολογία NFC για εκτυπώσεις απευθείας από το SmartPhone σας.
 • Εύκολος έλεγχος και διαχείριση του εκτυπωτή σας. Το λογισμικό Easy Printer Manager της Samsung σας βοηθάει να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας και την κατάστασή του μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης.

Τύπος φαξ Όχι
Πηγή τροφοδοσίας AC 100/240 V (50/60 Hz)
Περιλαμβανόμενο λογισμικό Easy Printer Manager, Easy Eco Driver, Easy Document Creator
Ταχύτητα εκτύπωσης έγχρωμη 4 ppm
Αναλώσιμο υλικό Toner
Ανάλυση (Α&Μ) 2400 x 600 dpi
Μέγεθος μέσου A4, A5, A6, B5, Executive, Legal, Letter, Envelope DL
Χρώμα εκτύπωσης Μαύρο, κίτρινο, κυανό, ματζέντα
Μέγεθος μέσου (min) 89 mm x 127 mm
Ταχύτητα εκτύπωσης 18/4 ppm
Mέγεθος μέσου (max) Legal (216 x 356 mm)
Αυτόματος τροφοδότης Όχι
Χωρητικότητα μέσου 150 φύλλα
Τύπος μέσου A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Φάκελοι (Monarch, Com10, DL, C5) / Προσαρμοσμένο (76 x 127 mm - 216 x 356 mm)
Εκτύπωση σε CD/DVD Όχι
Δίκτυο Ναι
Τύπος συσκευής Aντιγραφικό / εκτυπωτής / σαρωτής
Προτεινόμενη χρήση Επαγγελματική χρήση
Τύπος Πολυμηχάνημα
Μοντέλο SL-C460W
Διπλή όψη Χειροκίνητη
Οθόνη LCD 2 γραμμών και 16 χαρακτήρων
Αναγνώστης μνήμης Όχι
Τύπος αντιγραφικού Ψηφιακό
Προσομοίωση γλώσσας SPL-C, PCL-5c, PCL-6c, PS3, URF
Mέγεθος μέσου (min) 76 mm x 127 mm
Τεχνολογία εκτύπωσης Laser (έγχρωμη)
Μνήμη RAM 128 ΜΒ
Μνήμη RAM (Μέγιστη) 128 MB
Σκληρός δίσκος Όχι
Επεξεργαστής 533 MHz
Περιγραφή προϊόντος Samsung Laser SL-460W - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Laser A4
Ασύρματο δίκτυο Wi-Fi 802.11 b/g/n
Κατασκευαστής SAMSUNG
Ασύρματη επικοινωνία NFC
Σειρά προϊόντων Samsung SL
Βάρος 12.82 kg
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 40.6 x 36.2 x 28.86 cm
Περιβαλλοντικά πρότυπα ENERGY STAR Qualified
Ενσύρματο δίκτυο Ethernet 10/100Mbps
Μηνιαίος κύκλος εργασίας 20000 σελίδες
Ανάλυση (Έγχρωμη) 2400 x 600 dpi
Διασύνδεση USB 2.0 / Ethernet / WiFi / NFC
Σάρωση 4800 x 4800 dpi
Βαθμολογία   rating_0.png

Άλλοι το συνδύασαν με