Ποιοι είμαστε

Τα καταστήματα Multirama ιδρύθηκαν το 1996 για να αποτελέσουν ένα εξειδικευμένο Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής, Υψηλής Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών. Στο ανανεωμένο τους ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί κανείς να βρει περισσότερα από 3.500 προϊόντα τεχνολογίας κυρίως, ανανεωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και νέες λειτουργικότητες.

Περιβάλλον

Αναγνωρίζοντας ότι η εταιρική υπευθυνότητα εξασφαλίζει την αειφόρο ανάπτυξη και αντανακλά τις βασικές αρχές της κοινωνίας μας, η Multirama έχει δώσει ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στον τομέα περιβάλλον. Συγκεκριμένα η εταιρία σε συνεργασία με την εταιρία Filtec από τον Απρίλιο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2010 περισυνέλλεξε προς ανακύκλωση 40.000τμχ. μελανιών και toners μέσα από τα 83 καταστήματα ανά την Ελλάδα. Το γεγονός αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια γενικότερη προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της εταιρίας μας μέσω της ανακύκλωσης εξαντλημένων κενών κασετών inkjet & laser αναλωσίμων πληροφορικής. Προς αυτή την κατεύθυνση η Multirama σήμερα ακολουθεί συστηματικά διαδικασίες ανακύκλωσης, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους εργαζόμενους με στόχο να γίνει η διαδικασία αυτή καθημερινή πρακτική όλων.

Έμφαση στην Εξυπηρέτηση Πελάτη

  • Ολοκληρωμένη Παρουσίαση Προϊόντων με πλούσιο περιεχόμενο.
  • Πολλαπλές Επιλογές Μεταφοράς. Εκτός του home delivery προστίθεται δίκτυο 110+ Φυσικών Σημείων Παραλαβής σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα εδώ
  • Αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς αγοραστές. Περισσότερα εδώ
  • Δικαίωμα επιστροφής 14 Ημερών για όλα τα προϊόντα. Περισσότερα εδώ
  • Υπηρεσία Alert για άμεση ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντος
  • Προσφορά Tech it Easy, μία απίστευτη προσφορά σε τακτά διαστήματα!
  • MULTIRAMA REWARDS CLUB ένα πρόγραμμα προνομίων και επιβράβευσης αγορών με συλλογή πόντων. Περισσότερα εδώ


Ευκαιρίες ΚαριέραςΕταιρικοί ΠελάτεςΑνακοινώσεις