Ειδικοί στην τεχνολογία, ειδικοί στην εξυπηρέτησή σας!

Η σύγχρονη επιχείρηση έχει ανάγκη από σύγχρονους και αξιόπιστους συνεργάτες. Το Τμήμα Εταιρικών Πελατών της Multirama, δημιουργήθηκε για να παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Έχοντας εξασφαλίσει την προνομιακή συνεργασία κορυφαίων κατασκευαστών από ολόκληρο τον κόσμο, το Τμήμα Εταιρικών Πελατών της Multirama είναι σε θέση να προσφέρει στις επιχειρήσεις πελάτες του ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε απόλυτα συμφέρουσες τιμές.

Η μακρόχρονη εμπειρία, οι υπερσύγχρονες υποδομές, η πλήρης προϊοντική γκάμα, οι ανταγωνιστικές τιμές και η προσήλωση στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποτελούν εχέγγυο για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με απεριόριστα οφέλη!

Επικοινωνία

Πως θα ξεκινήσουμε την συνεργασία μας:

Η επιλογή των συνεργατών σας είναι απόφαση που κρίνει το μέλλον της επιχείρησής σας. Επιλέξτε τον δρόμο της επιτυχίας, επιλέξτε Multirama.

Καλέστε μας σήμερα στη γραμμή επικοινωνίας 210 8181888 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00) ή στείλτε e-mail στο info@multirama.gr και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης του Τμήματος Εταιρικών Πελατών θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα βήματα μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη!