Το MULTIRAMA REWARDS CLUB είναι ένα πρόγραμμα προνομίων και επιβράβευσης αγορών με συλλογή πόντων. Απόκτησε σήμερα τη δωρεάν κάρτα μέλους του μεγαλύτερου club στο χώρο της τεχνολογίας και εξασφάλισε εκπληκτικά προνόμια.

1. Επιβράβευση αγορών με εξαργύρωση πόντων:

1.1 Συλλογή πόντων: Για κάθε 2 € αγορών κερδίζεις 1 πόντο! Χρησιμοποίησε τη κάρτα σου σε κάθε συναλλαγή και κέρδισε πόντους.

1.2 Εξαργύρωση Πόντων: Ανάλογα με τους πόντους που θα συλλέγεις θα έχεις τη δυνατότητα να τους εξαργυρώνεις εύκολα, αφαιρώντας την αξία των πόντων σου στις επόμενες αγορές σου*. Εξασφάλισε άμεσο κέρδος με την εξαργύρωση των πόντων σου!

Σύνολο πόντων Αξία εξαργύρωσης πόντων
700 πόντοι 15€
1000 πόντοι 25€
2000 πόντοι 50€
3000 πόντοι 75€
4000 πόντοι 100€

Με κάθε εξαργύρωση οι πόντοι που εξαργυρώνεις μηδενίζονται. Για το ποσό της νέας αγοράς κερδίζεις νέους πόντους!

2. Ειδικές Προσφορές για τα μέλη:

Ως μέλος του MULTIRAMA REWARDS CLUB επωφελήσου από τις προσφορές που θα λαμβάνεις μέσω του newsletter.

3. Αποκλειστική Συμμετοχή σε διαγωνισμούς & κληρώσεις:

Θα συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, κληρώσεις με πλούσια δώρα και events που θα διοργανώνει το MULTIRAMA REWARDS CLUB αποκλειστικά για τα μέλη του.

4. Ετήσιος δωρεάν έλεγχος σημείων σε PC/Notebook:

Μία φορά το έτος και κάθε έτος, μπορείς να φέρεις το PC/Φορητό Υπολογιστή σου για έναν δωρεάν έλεγχο σε 7 σημεία**. Μνήμη, Οθόνη, Λειτουργικό, Πληκτρολόγιο, Ιοί, Σκληρός δίσκος, Σύνδεση Wifi Φορητού Η/Υ.

*Η εξαργύρωση των πόντων ισχύει από 700 πόντους και άνω σύμφωνα με τις ανωτέρω κλίμακες. Οι πόντοι που συλλέγεις σε κάθε αγορά έχουν ισχύ για 1 έτος από την ημερομηνία συναλλαγής. Η εξαργύρωση χρειάζεται να γίνει εντός 1 έτους.

**Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον έλεγχο και τη διάγνωση-καταγραφή τεχνικών προβλημάτων. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος υπηρεσιών και ανταλλακτικών για την επισκευή του PC/Φορητού Η/Υ που πιθανά απαιτείται.