Τηλεόραση LG 55" Smart 3D Curved OLED Full HD 55EG910V

Κωδικός: 1135029
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Τηλεόραση LG 55EG910V 55" Smart 3D Curved OLED Full HD
Εγγύηση 24  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά παντού
 • Δωρεάν αντικαταβολή

Όχι μια απλή εξέλιξη. Μία νέα δυναμική αφετηρία.

CURVED OLED TV Η πρώτη κυρτή οθόνη στον κόσμο από την LG αποτελεί ένα νέο πρότυπο σχεδίασης και ποιότητας στις οθόνες, πρωτοπορώντας στη μετάβαση από την επίπεδη οθόνη στην κυρτή. Η ελαφρώς καμπυλωτή επιφάνεια της οθόνης αποτελεί το ιδανικό σχήμα που μπορεί να υπάρξει, γιατί με αυτό τον τρόπο τα μάτια του θεατή βρίσκονται σε ίση απόσταση από όλα τα σημεία της οθόνης. Τα προηγούμενα μοντέλα είχαν τεχνικούς περιορισμούς και εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της συσκευής περισσότερο παρά του θεατή. Από τις πρώτες στρογγυλές τηλεοράσεις μέχρι τις τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, σε καμία δεν είχε επιχειρηθεί να δοθεί εργονομική σχεδίαση για την άνεση των θεατών. Επιτέλους, χάρη σε ένα σχήμα που είναι πιο φυσικό για άνετη και χαλαρή προβολή, η τηλεόραση OLED της LG προσφέρει μια νέα εμπειρία θέασης.

Χαρακτηριστικά

  • Το μοναδικό χαρακτηριστικό 4 Color Pixel των τηλεοράσεων OLED της LG επιτρέπει τη φυσική απόδοση κάθε απόχρωσης και τόνου. Ό,τι κι αν παρακολουθείτε θα φαίνεται τόσο αληθινό που θα έχετε την εντύπωση ότι βρίσκεται πραγματικά μπροστά σας για να το αγγίξετε. Αυτό θα μεγιστοποιήσει την εμπειρία προβολής με πραγματικά ζωντανά χρώματα.
  • Η τηλεόραση OLED της LG έχει πετύχει τελικά την τέλεια απόδοση του μαύρου, ένα στοιχείο ανέφικτο έως τώρα από τις συνηθισμένες τηλεοράσεις. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel μπορούν να ελέγχουν τη φωτεινότητά τους, κι έτσι τα μαύρα και σκούρα χρώματα είναι δυνατό να εκφράζονται με μοναδική τελειότητα. Ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές, κάθε λεπτομέρεια είναι ζωντανή και ορατή.
  • Η ταχύτητα απόκρισης της τηλεόρασης OLED της LG είναι πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε σκηνές με γρήγορη δράση όπως αθλητικά ή ταινίες δράσης, χωρίς θαμπάδα, και με κρυστάλλινη εικόνα. Τώρα η απόλαυση δεν περιορίζεται πλέον από το ρυθμό απόκρισης και το ρυθμό των καρέ, και η κίνηση φαίνεται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.
  • Οι τηλεοράσεις OLED δεν περιορίζονται πλέον από τη γωνία θέασης και εμφανίζουν απίστευτα συνεκτική εικόνα από οποιοδήποτε σημείο κι αν βλέπετε. Απολαύστε τέλεια ευρυγώνια προβολή χωρίς παραμορφώσεις στην αντίθεση ή τα χρώματα με τις τηλεοράσεις OLED της LG, την τέλεια οθόνη από κάθε σημείο.
  • Η απλή δομή των τηλεοράσεων OLED επιτρέπει μεγάλες βελτιώσεις επίσης στο σχήμα και τη μορφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις OLED να σπάσουν ακόμη ένα όριο των προηγούμενων τηλεοράσεων και να επιτύχουν ένα μοναδικά μικρό πάχος. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι η ίδια η οθόνη χωρίς τα περιττά στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι η απίστευτα λεπτή και ελαφριά τηλεόραση OLED της LG.
  • Το σχήμα της οθόνης είναι καμπύλο για να ταιριάζει με φυσικό τρόπο στο οπτικό μας πεδίο και είναι η βέλτιστη μορφή για κάθε οθόνη, δεδομένου ότι όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια. Με σχήμα που ακολουθεί τη φυσική μορφή της ανθρώπινης όρασης, η οθόνη είναι πιο άνετη και οι εικόνες πιο αληθινές.
  • Η τεχνολογία 4 Color Pixel της LG προσθέτει ένα λευκό δευτερεύον υπό- pixel που τροποποιεί τα συμβατικά χρώματα, κόκκινο, πράσινο και μπλε και βελτιώνει τόσο το εύρος όσο και την ακρίβεια των χρωμάτων. Έτσι ενισχύεται σημαντικά η ικανότητα των pixel OLED να αποδίδουν τα πραγματικά χρώματα με ευκρίνεια και γίνεται ένα τεράστιο βήμα προόδου όχι μόνο σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις αλλά και με άλλες συσκευές OLED.
  • Σε ό,τι αφορά τη μορφή και τις επιδόσεις, το επόμενο μεγάλο βήμα στην ιστορία των οθονών είναι πλέον γεγονός. Αυτό που κάποτε υπήρχε μόνο στη φαντασία μας είναι πλέον πραγματικότητα αρχίζοντας με την καμπύλη οθόνη, την πρωτοπόρο στις εύκαμπτες, φορητές, διαφανείς οθόνες.
  • Καλώς ορίσατε στον κόσμο του Smart+ της LG, της τελευταίας επανάστασης που έφερε η απλότητα του webOS. Χωρίς περιπλοκές και δυσκολίες, το webOS σας επιτρέπει να απολαύσετε τη Smart TV εύκολα και γρήγορα. Απλά χαλαρώστε και νιώστε την εμπειρία της τηλεόρασης, όπως θα έπρεπε να είναι.
  • Απλά πιέζοντας το κουμπί Home, μπορείτε να επιλέξετε το περιεχόμενο και τις λειτουργίες από το Launcher bar που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. To Launcher σας επιτρέπει να πηγαίνετε όπου εσείς θέλετε ανάμεσα στα προγράμματα της τηλεόρασης και τα περιεχόμενά της.
  • Περιεχόμενο 3D & εφαρμογές - Τώρα, είναι όλα μαζί. Το LG Store σας προσφέρει όλη τη διαθέσιμη ψυχαγωγία, σε ένα μέρος. Βρείτε ό,τι χρειάζεστε και, ακόμη καλύτερα, ό,τι σας προτείνει η LG. Περιηγηθείτε στο νεότερο και πιο κατάλληλο μόνο για εσάς περιεχόμενο, στο LG Store.
  • Από την πρώτη σας επαφή με την Smart TV σας, το webOS θα κάνει τα πράγματα απλά και διασκεδαστικά. Μην παρασύρεστε σε πολύπλοκες, απογοητευτικές διαδικασίες εγκατάστασης, που μπορεί να σας απομακρύνουν από μία Smart TV. Απλά, αφήστε το Bean Bird να σας καθοδηγήσει σε μία εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία, βήμα-βήμα, κάνοντας έτσι υπέροχη την πρώτη σας εμπειρία με την κανούργια σας Smart TV.
  • Το LG CINEMA 3D είναι άνετα γυαλιά 3D που προσφέρουν προβολή χωρίς τρεμόπαιγμα. Απολαύστε την εμπειρία 3D με μεγαλύτερη άνεση με τα ελαφριά, χωρίς μπαταρία και οικονομικά γυαλιά 3D.

  Περιγραφή προϊόντος Τηλεόραση LG 55EG910V 55" Smart 3D Curved OLED Full HD
  Κατασκευαστής LG
  Σειρά προϊόντων EG910V
  Μοντέλο 55EG910V
  Τύπος OLED 3D Smart Curved TV
  Προτεινόμενη χρήση Εκπομπές, Αθλητικά, Gaming, Internet, Ταινίες
  Τεχνολογία OLED
  Τεχνολογία 3D Ναι
  Μέγεθος οθόνης 55"
  Ανάλυση 1920 x 1080
  Πρότυπο προβολής Full HD
  Ρυθμός ανανέωσης Μη διαθέσιμη πληροφορία
  24p Technology Ναι
  Απεικόνιση 16:9
  Aντίθεση εικόνας Μη διαθέσιμη πληροφορία
  Προοδευτική σάρωση Ναι
  Αποκωδικοποιητές MPEG-4
  Ψηφιακός δέκτης TV DVB-T2 & DVB-C, DVB-S2
  Αναλογικός δέκτης PAL, SECAM
  Πολλαπλά κανάλια Όχι
  Teletext Ναι
  Αναπαραγωγή USB Βίντεο, Μουσική, Φωτογραφίες
  Internet Ναι
  Έξοδος ήχου Στερεοφωνικός
  Σύστημα ηχείων 2 ηχεία
  Εφέ ήχου Infinite Surround
  Ισχύς ηχείων 20 Watt
  Θύρα FireWire Όχι
  Θύρα USB 3 x USB 2.0
  Θύρα HDMI 3 x HDMI
  Θύρα DVI Όχι
  Διασύνδεση PC Ναι
  Διασύνδεση video Component In (Y,Pb,Pr) + Audio, HDMI, Full Scart, Digital Audio Out (Optical), Composite In (CVBS + Audio), LAN, Είσοδος RF
  Έξοδος ήχου Στερεοφωνικά ηχεία
  Πρόσθετα χαρακτηριστικά 3D Depth Control, 3D Viewpoint Control, 3D Image Correction, 3D Picture Mode, Network File Browser(DLNA), Google Dial, Remote App, WiDi, Miracast, Αποκωδικοποιητής Dolby Digital, Αποκωδικοποιητής DTS, Σύστημα Surround, Clear Voice II, Smart TV, Wi-Fi Ενσωματωμένο / Wi-Fi Ready, Magic Remote
  Περιφερειακά Όχι
  Τηλεχειριστήριο Τηλεχειριστήριο υπερύθρων (LG Magic Remote συμβατό)
  Πρότυπο VESA όχι, επίσημο προίόν LG OTW150
  Χρώμα Ασημί/Λευκό
  Πηγή τροφοδοσίας AC 100/240V
  Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 122.5 cm x 20.8 cm x 76 cm
  Βάρος 15 kg - με βάση
  Ενεργειακή Κλάση A (Κατανάλωση ρεύματος: 110W, Αναμονή: 0.5W)
  Βαθμολογία   rating_0.png

  Άλλοι το συνδύασαν με