LEGO Friends - 3DS/2DS Game

LEGO Friends - 3DS/2DS Game
Κωδικός: 0787783
  • LEGO Friends - Nintendo 3DS
  • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
  • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής

Το LEGO Friends λαμβάνει χώρα στην πόλη Heartlake, όπου οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν περιοχές και θα συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως να τελειοποιήσουν μια χορογραφία μέσα σε ένα στούντιο, να κάνουν την ποδοσφαιρική τους προπόνηση, ή μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα για να αγοράσουν αντικείμενα και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους.

Χαρακτηριστικά

  • Παράλληλα οι παίκτες μπορούν αναπτύξουν φιλίες μέχρι και με πέντε άτομα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ειδικές αποστολές, όπως για παράδειγμα να βοηθήσουν την Emma να τραβήξει φωτογραφίες για το επόμενο άρθρο της εφημερίδας της ή να βοηθήσουν στην επιλογή τραγουδιού έναν άλλο χαρακτήρα, δημιουργώντας έτσι περισσότερες «δημόσιες σχέσεις» όπου με αυτό τον τρόπο αυξάνονται τα επίπεδα φιλία με τον κάθε χαρακτήρα.
  • Μόλις οι παίκτες φτάσουν το status «true friend» με όλους τους χαρακτήρες, έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν μια μεγάλη  γιορτή γι' αυτούς.
  • Μια ποικιλία από διαφορετικά ζώα μπορούν να εκπαιδευτούν και να λάβουν μέρος σε ένα show κατοικίδιων ζώων.
  • Ωστόσο, κάθε κατοικίδιο έχει μια ειδική ικανότητα που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τους βοηθήσει στις περιπέτειες τους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν πλευρές με τα κατοικίδια και να παίζουν το παιχνίδι από την προοπτική του κατοικίδιου.

Περιγραφή προϊόντος LEGO Friends - Nintendo 3DS
Κατασκευαστής WARNER BROS GAMES
Σειρά προϊόντων WARNER BROS GAMES
Μοντέλο LEGO Friends
Τύπος Party, Music & Dancing
Προτεινόμενη χρήση Παιχνιδοκονσόλα
Κατηγορία Παιχνίδια
Υποκατηγορία Party, Music & Dancing
Τύπος άδειας χρήσης Πλήρες πακέτο
Κατάταξη ESRB Κατάλληλο για παιδιά 7+
Κατάταξη PEGI 7+
Αριθμός αδειών χρήσης 1 χρήστης
Συμβατότητα Nintendo 3DS
Βαθμολογία   rating_0.png