Roccat Ryos MK Pro US - Πληκτρολόγιο Gaming

Κωδικός: 0828494
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 
http://www.youtube.com/v/VrWnyFhw2tA
Video Review
 • Roccat Ryos MK Pro US - Πληκτρολόγιο Gaming
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής


Το πιο προηγμένο και προσαρμοζόμενο μηχανικό πληκτρολόγιο - ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεν μπορεί να το πλησιάσει! Η Roccat παρουσιάζει το μηχανικό gaming πληκτρολόγιο με ξεχωριστό φωτισμό ανά πλήκτρο Ryos MK Pro. Με αναρίθμητες επιλογές παραμετροποίησης και τους διακόπτες Cherry MX στα χρώματα της επιλογής σας, μπορείτε να απελευθερωθείτε και να αφιερωθείτε στο παιχνίδι.

 

Χαρακτηριστικά

 • Προσθέστε φως στο οπλοστάσιό σας: Το Ryos MK Pro προσφέρει πλήρως προσαρμοζόμενο σχεδιασμένο από τη Roccat™ φωτισμό ανά πλήκτρο, με δύο λειτουργίες: έξυπνη και χειροκίνητη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε φανταστικά ειδικά εφέ στα πατήματα των πλήκτρων, να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο ώστε να φωτίζονται οι συνδυασμοί πλήκτρων που χρησιμοποιείτε, τα πλήκτρα τροποποίησης, οι ακολουθίες μακροεντολών, τα πλήκτρα ελέγχου του συστήματός σας και πολλά, πολλά άλλα. Το συμπεριλαμβανόμενο κιτ ανάπτυξης λογισμικού εξασφαλίζει ότι το όριο είναι μόνο η φαντασία σας.
 • Διαμορφώσεις πλήκτρων για κάθε παιχνίδι: Το Easy-Shift[+] καθιστά το Ryos MK Pro το πιο εύκολα παραμετροποιήσιμο πληκτρολόγιο. Με το Easy-Shift[+]™ και τα πλήκτρα FN, θα μπορείτε να ορίζετε δευτερεύουσες λειτουργίες σε οποιοδήποτε πλήκτρο του πληκτρολογίου, για οποιοδήποτε παιχνίδι και συνδυασμό πλήκτρων. Επιπλέον, θα μπορείτε να αποθηκεύετε περισσότερες από 500 μακροεντολές στη μνήμη flash του πληκτρολογίου και να έχετε μια απίστευτα παραμετροποιήσιμη και γρήγορη gaming συσκευή στα χέρια σας.
 • Προηγμένο anti-ghosting με N-Key rollover: Το Ryos MK Pro διαθέτει εξαιρετικά προηγμένο anti-ghosting με n-key rollover. Όσο έντονο και φρενήρες και να είναι το παιχνίδι σας, το πληκτρολόγιό σας θα καταγράψει κάθε πάτημα πλήκτρου και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.
 • Πανίσχυρη επεξεργαστική ισχύς: Χάρη στους δύο επβλητικούς επεξεργαστές 32-bit ARM Cortex, το Ryos MK Pro επιτίθεται δυναμικά από την αρχή. Με τόσο ισχυρό MCU, κανένα χαρακτηριστικό του πληκτρολογίου δεν θυσιάζει το παραμικρό απόδοση. Και με μνήμη flash 2 MB για να αποθηκεύετε τις ρυθμίσεις σας, το πληκτρολόγιο θα εκτελεί όλα τα πατήματα πλήκτρων και όλες τις μακροεντολές σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καθυστέρηση.
 • Κερδίστε τρόπαια και δείτε τις επιδόσεις σας με το R.A.D.: Με το Roccat™ Achievements Display δεν θα σας ξεφύγει καμμία ευκαιρία. Παρακολουθήστε τις ικανότητές σας με σύντομες επισκοπήσεις σημαντικών στατιστικών, κερδίστε έπαθλα όταν επιτύχετε σημαντικούς στόχους - και μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας με φίλους στο Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα.
 • Διακόπτες πλήκτρων για κάθε gamer: Το Ryos MK Pro κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις με τα τέσσερα πιο δημοφιλή χρώματα διακοπτών πλήκτρων - μπλε, μαύρο, καφέ και κόκκινο - ώστε να επιλέξετε το μοντέλο που περιέχει τους διακόπτες πλήκτρων που ταιριάζουν σε ΕΣΑΣ. Με ανθεκτικούς διακόπτες πλήκτρων Cherry MX που διαρκούν για 50 εκατομμύρια πατήματα και χαραγμένα με laser και με επικάλυψη UV πλήκτρα, η φθορά θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί.
 • Ενσωματωμένο media hub: Χάρη στο ενσωματωμένο media hub, το Ryos MK Pro προσφέρει μια εξαιρετική διευκόλυνση στο παιχνίδι. Με δύο θύρες USB 2.0 και pass-through είσοδο/έξοδο ήχου, θα μπορείτε να συνδέετε το headset και το ποντίκι σας και να παίζετε την επόμενη στιγμή. Και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακαταστασία των καλωδίων, καθώς το Ryos MK Pro διαθέτει ενσωματωμένο κανάλι καλωδίων στο κάτω μέρος.
 • Γυαλιστερή επιφάνεια που δεν λερώνεται: Με μια πρωτοποριακή επιφάνεια με μικροκουκίδες κατασκευής Roccat™, το Ryos MK Pro σάς δίνει την περιζήτητη και κομψή γυαλιστερή όψη, χωρίς όμως να μένουν δακτυλιές. Καθώς οι μικροκουκίδες στην επιφάνεια είναι εξαιρετικά στιλβωμένες, το πληκτρολόγιό σας θα αντιστέκεται στις μουτζούρες, διατηρώντας το ίδιο ανθεκτικό, κομψό φινίρισμα και όψη.
 • Πλήρης άνεση και σταθερότητα: Το Ryos MK Pro έχει ιδανικό μέγεθος και ΄προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και άνεση, για τους σκληροπυρηνικούς gamers. Καθώς το τεράστιο υποστήριγμα καρπού είναι τελείως ενσωματωμένο, μπορείτε να στηρίζεστε στο πληκτρολόγιό σας, όταν το χρειάζεστε, στην καρδιά της μάχης. Και χάρη στο γενναιόδωρο μέγεθός του, οι καρποί σας θα ακουμπάνε τέλεια, ακόμα και μετά από πολύωρο παιχνίδι, χωρίς να πιέζονται ή να κουράζονται οι μύες.
 • Σταθερότατη υποστήριξη, χωρίς ακαταστασία: Κάτω από το  Ryos MK Pro βρίσκονται πέντε ιδανικά τοποθετημένα ελαστικά πέλματα και δύο ανασυρόμενα ποδαράκια, ώστε το πληκτρολόγιό σας να στέκεται εκεί που το τοποθετείτε. Και με το τακτοποιημένο, λεπτό, πεπλεγμένο καλώδιο και το βολικό κανάλι καλωδίων, θα μπορείτε να θαυμάζετε την αισθητική του πληκτρολογίου χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων.
 • Έντονος φωτισμός με LED ισχύος κάτω από κάθε πλήκτρο. Λειτουργία Easy-Shift[+]™ - αντιστοιχίστε μια δευτερύουσα λειτουργία σε κάθε πλήκτρο. Προηγμένο anti-ghosting με N-key rollover. Υψηλής ισχύος υλικό με δύο επεξεργαστές ARM Cortex 32-bit και 2 MB μνήμη flash. Roccat™ Achievements Display - παρακολουθήστε τα σημαντικά στατιστικά σας. Διακόπτες πλήκτρων κορυφαίας ποιότητας - Μηχανικοί διακόπτες Cherry MX. Φοβερή εμφάνιση με επιφάνεια που δεν θολώνει και δεν μένουν δακτυλιές. Πλήρης άνεση με το ενσωματωμένο, τεράστιο και στιβαρό wrist rest. Ενσωματωμένο κανάλι καλωδίου και πέντε ελαστικά πέλματα για σταθερή υποστήριξη και τακτοποίησης. Roccat™ Talk® – αξιοποιήστε περισσότερο τις συσκευές Roccat™ συνδυάζοντας τις λειτουργίες τους. 3 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίχειρα (T1 - T3). 5 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών (M1 - M5). 94 επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα. 1000 Hz polling rate, 1 ms χρόνος απόκρισης. Πεπλεγμένο καλώδιο μήκους 1,8 μ. στην πίσω πλευρά. Διαστάσεις: 234 x 508 χιλ.

Περιγραφή προϊόντος Roccat Ryos MK Pro US - Πληκτρολόγιο Gaming
Κατασκευαστής ROCCAT
Σειρά προϊόντων Roccat
Μοντέλο Ryos MK Pro US
Τύπος Gaming Keyboard
Προτεινόμενη χρήση Gamer
Τύπος συσκευής Πληκτρολόγιο
Τεχνολογία σύνδεσης Ενσύρματη - USB
Λειτουργία πλήκτρων/κουμπιών Όχι
Τύπος διασύνδεσης USB
Χαρακτηριστικά πληκτρολογίου Μηχανικά πλήκτρα
Χαρακτηριστικά ποντικιού Όχι
Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Όχι
Χρώμα Μαύρο
Γλώσσα Αγγλικά
Μπαταρία Μη διαθέσιμη πληροφορία
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows XP/ Vista / 7 / 8, Apple MacOS X
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) Μη διαθέσιμη πληροφορία
Βαθμολογία   rating_0.png