Φιγούρα Disney Infinity 2.0 Marvel - Guardians of the Galaxy Play S...

Φιγούρα Disney Infinity 2.0 Marvel - Guardians of the Galaxy Play Set
Κωδικός: 1019674
Photo Review
  • Thumbnail Image
 
http://www.youtube.com/v/FX_BF_Q2ttM
Video Review
  • Φιγούρα Disney Infinity 2.0 Marvel - Guardians of the Galaxy Play Set
Εγγύηση 12  Μήνες
  • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
  • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής

Eν συντομία

Χτίσε τη μεγαλύτερη συλλογή από φιγούρες Disney Infinity και φτιάξε τα δικά σου μοναδικά σενάρια!

Το Guardians of the Galaxy Play Set ακολουθεί τις περιπέτειες του Star-Lord και των άλλων Guardians καθώς καταφτάνουν στο Knowhere, έχοντας κλέψει ένα πανίσχυρο κοσμικό αντικείμενο από τον σατανικό Ronan the Accuser. Οδηγήστε την ομάδα καθώς αγωνίζονται να προστατέψουν το  Knowhere ενάντια στον Ronan και τον στρατό των Sakaaran ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν το αντικείμενο μακριά από τα χέρια του Ronan.

Οι χαρακτήρες του Play Set με τους οποίους μπορείτε να παίξετε περιλαμβάνουν τον Star-Lord, τον Rocket Raccoon, τον Drax, την Gamore και τον Groot, καθώς και τους μεταβατικούς χαρακτήρες Iron Man (από το The Avengers Play Set) και τον Nova (από το The Spider-Man Play Set). Χαρακτήρες που θα σας αναθέτουν αποστολές περιλαμβάνουν τους Cosmo, The Collector και Yondu.

 

Χαρακτηριστικά

  • Οι χαρακτήρες Star-Lord, Rocket Raccoon, Drax, Gamora και Groot θα είναι διαθέσιμοι και στο νέο Toy Box 2.0 μαζί με όλους τους άλλους χαρακτήρες που έχουν κυκλοφορήσεις για το Disney Infinity.
  • Ακόμα, οι χαρακτήρες του The Guardians of the Galaxy μπορούν να πάρουν μέρος σε νέα δομημένα παιχνίδια στο Toy Box που περιλαμβάνονται στο Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes.
  • Το παιχνίδι του Toy Box ονομάζεται Attack on Asgard, όπου ο Loki ανοίγει μια σειρά από πύλες που επιτρέπουν σε μια στρατιά Frost Giants να εισβάλλουν στο Παλάτι του Odin. Οι γίγαντες απειλούν να καταστρέψουν την Asgard, να λεηλατήσουν το παλάτι του Odin και να δώσουν τον έλεγχο του κόσμου στον Loki.
  • Προσοχή: Λειτουργεί μόνο με το Disney Infinity 2.0!


Ένας μαγικός κόσμος!


Πληθώρα χαρακτήρων και ιστοριών!

Αντλώντας χαρακτήρες, ιστορίες και περιβάλλοντα από σειρές όπως Star Wars, The Avengers, Mickey Mouse, Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Μπαμπούλας Α.Ε., Toy Story, Ο Καλόσαυρος, Μουλάν, Οι Πειρατές Της Καραϊβικής, Inside Out και πολλές ακόμα από το... θησαυροφυλάκιο της Disney, το Disney Infinity σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με τους αγαπημένους σου ήρωες (ή και κακοποιούς!) με τρόπους που δεν είχες ποτέ φανταστεί! Όλοι οι κόσμοι είναι στα χέρια σου!

Απλό και εύχρηστο για όλους!

Η βάση που παρέχεται με κάθε Starter Pack είναι το βασικό εργαλείο που θα σε βάλει στους κόσμους του Disney Infinity. Συνδέεται με καλώδιο USB στην κονσόλα σου και έπειτα, το να ξεκινήσεις το παιχνίδι είναι τόσο απλό όσο δε φαντάζεσαι. Ακούμπησε τους χαρακτήρες που θες στη βάση, συνδύασέ τους με μια συμβατή ιστορία, τοποθέτησε Power Discs στη θέση ενός χαρακτήρα αν επιθυμείς επιπλέον bonus, και η περιπέτειά σου ξεκινά! Στην οθόνη σου θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες που ακουμπάς στη βάση, κι έτσι είσαι έτοιμος να πιάσεις το χειριστήριό σου και να διασκεδάσεις!

Η φαντασία σου είναι το «ταβάνι»!

Το πρωτοποριακό Toy Box mode σου επιτρέπει να συνδυάσεις ιστορίες και χαρακτήρες μαζί με εκατοντάδες αντικειμένων κι ένα πρόγραμμα δημιουργίας, τα οποία σου επιτρέπουν να φτιάξεις όχι απλώς μια πίστα ακριβώς όπως την θες, αλλά να δημιουργήσεις ολοκληρωμένα σενάρια παιχνιδιού! Φτιάξε αποστολές, φτιάξε το περιβάλλον, φτιάξε το παιχνίδι που θες να παίζεις!

Περιγραφή προϊόντος Φιγούρα Disney Infinity 2.0 Marvel - Guardians of the Galaxy Play Set
Κατασκευαστής DISNEY
Σειρά προϊόντων Infinity 2.0 Marvel
Μοντέλο ACC.MULTI0101
Τύπος Αξεσουάρ κονσολών
Προτεινόμενη χρήση Multi-Platform
Τύπος συσκευής Φιγούρες
Τεχνολογία σύνδεσης Όχι
Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Όχι
Ανάλυση κίνησης Όχι
Χαρακτηριστικά Όχι
Παρεχόμενα καλώδια Όχι
Ποσότητα συσκευασίας 3
Βαθμολογία   rating_0.png