Gaming Mouse Logitech G602 Ποντίκι Gaming Μαύρο

Κωδικός: 0777095
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 
http://www.youtube.com/v/YvKwfCJT3K4
Video Review
 • Logitech G602 - Ποντίκι Gaming - Μαύρο
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής

Logitech G602 - Ποντίκι Gaming - Μαύρο

Καταρρίπτει τους μύθους για το ασύρματο παιχνίδι. Ορίζει ένα νέο σημείο αναφοράς. Το ποντίκι G602 επαναπροσδιορίζει τους νόμους του ασύρματου παιχνιδιού, καθώς προσφέρει έως και 250 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Από την αποκλειστική τεχνολογία του αισθητήρα Delta Zero υψηλής ακρίβειας έως τους εξαιρετικά ανθεκτικούς κύριους διακόπτες και τα 11 προγραμματιζόμενα στοιχεία ελέγχου, οι επιδόσεις του ποντικιού G602 είναι ιδανικές για παιχνίδια. Το ποντίκι G602 είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για κάθε δύσκολη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά

 • Ισχύς που θέτει τον πήχη πιο ψηλά: Παίξτε με σιγουριά. Το ποντίκι G602 σάς στηρίζει ακούραστα, στο ένα παιχνίδι μετά το άλλο, με έως και 250 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι έχει οκτώ φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σχέση με άλλα ασύρματα ποντίκια για παιχνίδια. Και όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα του αισθητήρα παιχνιδιών και τις επιδόσεις σύνδεσης. Το G602 τροφοδοτείται από δύο τυπικές μπαταρίες AA. Μπορείτε, προαιρετικά, να αφαιρέστε μία μπαταρία για να προσαρμόσετε το βάρος και την ισορροπία του.
 • Κόψτε το καλώδιο: Το ποντίκι G602 προσφέρει μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις μέσω της ασύρματης σύνδεσης των 2,4 GHz με ρυθμό απόκρισης 2 millisecond. Σε αντίθεση με τους δέκτες Unifying της Logitech που προορίζονται για σύνδεση πολλαπλών συσκευών, το G602 χρησιμοποιεί όλο το εύρος ζώνης ενός αποκλειστικού νανοδέκτη USB για επιδόσεις ιδανικές για παιχνίδια, χωρίς καθυστερήσεις. Τοποθετήστε τον νανοδέκτη στην καλύτερη δυνατή θέση λήψης χρησιμοποιώντας το καλώδιο προέκτασης δέκτη που περιλαμβάνεται. Μια εύχρηστη υποδοχή αποθήκευσης στο διαμέρισμα μπαταριών εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του νανοδέκτη.
 • 11 προγραμματιζόμενα στοιχεία ελέγχου: Η προεπιλεγμένη διαμόρφωση σάς επιτρέπει να πετύχετε άμεσα τέλεια αποτελέσματα. Εναλλακτικά, προσαρμόστε το G602 στα μέτρα σας. Ρυθμίστε κουμπιά για την εκτέλεση ενεργειών που διαφορετικά θα απαιτούσαν την αναζήτηση σε διάφορα μενού. Αποκτήστε πιο εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία push-to-talk. Μειώστε προσωρινά το DPI για στόχευση με ακρίβεια. Αντιστοιχίστε εκ νέου κάθε εντολή του παιχνιδιού στα 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά ή δημιουργήστε μακροεντολές με πολλές εντολές, με το προαιρετικό λογισμικό Logitech Gaming Software (LGS). Αποθηκεύστε ένα προσαρμοσμένο προφίλ εσωτερικά για χρήση σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
 • Τεχνολογία αισθητήρα Delta Zero: Το G602 είναι το πρώτο ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια της εταιρείας μας που προσφέρει τις βελτιστοποιήσεις του αποκλειστικού αισθητήρα Delta Zero για υψηλή ακρίβεια κατά τον έλεγχο του δείκτη, μαζί με συνήθεις κινήσεις βελτιστοποίησης ισχύος που επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είτε περιηγείστε με ταχύτητα στην οθόνη είτε στοχεύετε ένα pixel, ο αισθητήρας των 2500 DPI ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις κινήσεις του χεριού σας. Ο αισθητήρας με φωτισμό LED δεν συμβάλλει απλώς στο συντονισμό ματιού/χεριού. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειώνει το χρόνο σκέψης που απαιτείται για τη μετακίνηση του χαρακτήρα σας, τη στόχευση του όπλου σας, την επιλογή μονάδων σε παιχνίδια RTS ή την εκτέλεση κινήσεων ακριβείας σε παιχνίδια MOBA.
 • Αλλαγή ευαισθησίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δύο κουμπιά σε θέση εύκολης πρόσβασης επιτρέπουν τη γρήγορη μετακίνηση ανάμεσα σε έως και πέντε ξεχωριστές ρυθμίσεις DPI. Επιλέξτε αργή κίνηση για στόχευση ακριβείας (250 DPI) ή ταχύτατη κίνηση (έως 2500 DPI) για αστραπιαίους ελιγμούς τη στιγμή που τους χρειάζεστε. Ενώ είναι πατημένη, η εντολή εναλλαγής DPI σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προσωρινά χαμηλότερη ευαισθησία για δύσκολες βολές ακριβείας σε παιχνίδια FPS. Μόλις την αφήσετε, επιστρέφετε αμέσως σε γρήγορες ταχύτητες.
 • Λειτουργίες επιδόσεων/αντοχής: Το G602 προσφέρει δύο ξεχωριστές καταστάσεις λειτουργίας. Ορίστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση επιδόσεων και απολαύστε έως και 250 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας χωρίς να θυσιάζετε καμία από τις δυνατότητες ποιοτικού παιχνιδιού. Κάνετε ένα διάλλειμα από τα παιχνίδια; Επιλέξτε τη λειτουργία αντοχής και επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής ακόμη περισσότερο, μέχρι τον εντυπωσιακό αριθμό των 1440 ωρών. Η ενεργή κατάσταση λειτουργίας υποδεικνύεται με σαφήνεια στο πάνω μέρος του ποντικιού: η μπλε ένδειξη αντιστοιχεί στη λειτουργία επιδόσεων, η πράσινη στη λειτουργία αντοχής, ενώ το κυανό χρώμα που αναβοσβήνει σημαίνει ότι η μπαταρία εξαντλείται.

Περιγραφή προϊόντος Logitech G602 - Ποντίκι Gaming - Μαύρο
Κατασκευαστής LOGITECH
Σειρά προϊόντων Logitech
Μοντέλο G602
Τύπος Ποντίκι
Προτεινόμενη χρήση Gaming
Σχεδιασμός Για δεξιόχειρες
Τεχνολογία σύνδεσης Ασύρματη
Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Laser
Αριθμός κουμπιών 11
Ανάλυση κίνησης 2500 dpi
Χαρακτηριστικά Προγραμματιζόμενα κουμπιά, τροχός κύλισης, επιλεγόμενη ανάλυση
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows Vista / XP / 7 / 8, Apple Mac
Παρεχόμενα καλώδια Όχι
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 9.3 cm x 13.9 cm x 2.1 cm
Χρώμα Μαύρο
Βαθμολογία   rating_0.png