TP-Link TD-W8960N - Ασύρματο Modem Router 300Mbps

Κωδικός: 0991565
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • TP-Link TD-W8960N - Ασύρματο Modem Router 300Mbps
Εγγύηση 36  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής


Το TP-Link TD-W8960N - Ασύρματο Modem Router 300Mbps της TP-LINK είναι μία εξαιρετικά ισχυρή συσκευή Όλα-σε-Ένα που παρέχει πρότυπο ADSL2+ με υπερέχουσα αξιοπιστία και οικονομία για σπίτια και μικρές επιχειρήσεις. Χάρη στο TD-W8960N, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ένα προστατευμένο ασύρματο δίκτυο και να απολαύσετε γρήγορο σερφάρισμα στο Internet με ταυτόχρονη κοινή χρήση αρχείων, φωτογραφιών, μουσικής και εκτυπωτών σε πολλούς υπολογιστές. Επιπλέον, αυτή η πολυλειτουργική συσκευή σας επιτρέπει να συνδεθείτε με δύο μεθόδους: ADSL ή Ethernet WAN, παρέχοντάς σας ευελιξία πρόσβασης στο Internet με τον πιο βολικό σε εσάς τρόπο.

Συσκευή Όλα-Σε-Ενα για περισσότερο χώρο στο γραφείο σας!
Το TD-W8960N κάνει τη δουλειά πολλών συσκευών δικτύου, ενώ ταυτόχρονα έχει κομψή εμφάνιση, Με ADSL2+ modem, NAT router, 4-θυρο switch και 300Mbps ασύρματο N access point, αυτή η συσκευή εξαλείφει την ανάγκη αγοράς πολλών συσκευών για πρόσβαση και κοινή χρήση Internet υψηλών ταχυτήτων.

300Mbps - Απίστευτη Ασύρματη Εμπειρία
Χάρη στις ασύρματες λειτουργίες 300Mbps 802.11n και στις 4 θύρες LAN Megabit, το TD-W8960N είναι η ιδανική λύση για χρήστες που απαιτούν πολύ bandwidth για την εργασία ή την ψυχαγωγία τους, όπως κλήσεις συνδιάσκεψης χωρίς καθυστερήσεις, HD video streaming ή online gaming.

Εναλλάξιμη Θύρα LAN/WAN - Ευέλικτη Συνδεσιμότητα
Το TD-W8960N υποστηρίζει συνδέσεις ADSL ή Ethernet WAN (EWAN), που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν την ευελιξία διαφορετικών συνδέσεων Internet, δηλαδή ADSL, cable ή fiber modem, χρησιμοποιώντας αυτή την εναλλάξιμη θύρα LAN/WAN. Αυτή η μοναδική λειτουργία καθιστά εύκολη την εναλλαγή μεταξύ υπηρεσιών οπτικών ινών ή καλωδιακών συνδέσεων, όποτε αυτό απαιτείται.

IPSec VPN- Ουσιαστικά Απόρθητο
Χάρη στη λειτουργία IPSec VPN (site-to-site), το TD-W8960N δεν είναι ένα απλό ασύρματο ADSL modem router, αλλά μπορεί να λειτουργεί και ως  VPN gateway, που υποστηρίζει έως 10 IPSec VPN τούνελ ταυτόχρονα. Η λειτουργία VPN (Virtual Private Network) μπορεί να δημιουργήσει κρυπτογραφημένα τούνελ μεταξύ του δικτύου της εταιρίας και απομακρυσμένων χρηστών. Αυτά τα τούνελ χρησιμοποιούν εικονικές συνδέσεις αντί για αποκλειστικές, πραγματικές συνδέσεις, όπως οι μισθωμένες. Στη συνέχεια οι χρήστες θα έχουν πλήρη ιδιωτικότητα δεδομένων για πρόσβαση και ανταλλαγή ευαίσθητων δεδομένων από το οικιακό ή το εταιρικό δίκτυο ή μεταξύ υποκαταστημάτων, με την ασφάλεια που παρέχει το TD-W8960N.

IP QoS-Σωστός Έλεγχος Bandwidth
Το TD-W8960N υποστηρίζει IP QoS (Quality of Service), επιτρέποντας ιδανική εκμετάλλευση του bandwidth και παρέχοντας σωστό έλεγχο στις περιπτώσεις φόρτου, αποτρέποντας την κατάχρηση. Μ' αυτό τον τρόπο οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων θα λαμβάνουν αποκλειστικό, συγκεκριμένο bandwidth, αποτρέποντας την πτώση της απόδοσης του δικτύου λόγω μη απαραίτητων εφαρμογών.

Ευκολία στη Χρήση
Ακόμη και αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν εύκολα τη συσκευή. Το συνοδευτικό CD περιέχει Βοηθό Εγκατάστασης που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης και σας βοηθά να κάνετε ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και ασφάλειας.

Πλήκτρο Ασφάλειας WPS
Για να δημιουργήσετε ασφαλές δίκτυο, απλά πιέστε το πλήκτρο "WPS" στο TD-W8960Ν και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο "WPS" ή πληκτρολογήστε τον κωδικό PIN στην άλλη ασύρματη συσκευή. Θα δημιουργηθεί αυτόματα ασφαλής σύνδεση WPA. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!
Χαρακτηριστικά

 • Όλα-σε-Ένα: ADSL2+ modem, NAT router, 4-θυρο switch και ασύρματο N access point σε μια συσκευή, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση δικτύωσης
 • Ασύρματες ταχύτητες N έως 300Mbps, ιδανικές για εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwith ή είναι ευαίσθητες στις διακοπές, όπως είναι το online gaming, οι κλήσεις VoIP και το HD video streaming
 • Ethernet WAN (EWAN) που παρέχει μια επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης broadband για σύνδεση με Cable, VDSL ή Fiber modems
 • Υποστηρίζει έως 10 IPSec VPN τούνελ ταυτόχρονα, παρέχοντάς σας τον πιο οικονομικό τρόπο για ασφαλή σύνδεση στο κεντρικό δίκτυο της εταιρείας σας
 • Δίκτυο Guest για ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi για φιλοξενούμενους στο σπίτι ή στο γραφείο σας
 • Αντικεραυνική Προστασία 6000V για αποφυγή βλαβών από κεραυνούς κατά τη διάρκεια καταιγίδων
 • 2*5dBi εξωτερικές κεραίες, για μέγιστη ασύρματη κάλυψη και αξιοπιστία
 • Γονικός Έλεγχος, που επιτρέπει στους γονείς ή στους διαχειριστές να δημιουργήσουν πολιτικές περιορισμού πρόσβασης στα παιδιά ή στο προσωπικό αντίστοιχα
 • Λειτουργίες IP QoS για βελτιωμένο έλεγχο bandwidth σε ολόκληρο το δίκτυό σας
 • Πλήκτρο Wi-Fi On/Off για γρήγορη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση της ασύρματης λειτουργίας της συσκευής
 • Εύκολη ασύρματη κρυπτογράφηση WPA με το πάτημα του πλήκτρου WPS
 • Χρονοδιάγραμμα που επιτρέπει να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται αυτόματα το Wi-Fi στα επιθυμητά χρονικά διαστήματα
 • Βοηθός Εύκολης Εγκατάστασης, για γρήγορη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση
 • Υποστήριξη IPv6, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις Internet επόμενης γενιάς

Περιγραφή προϊόντος TP-Link TD-W8960N - Ασύρματο Modem Router 300Mbps
Κατασκευαστής TP-LINK
Σειρά προϊόντων Wireless Modem Routers
Μοντέλο TD-W8960N
Τύπος Ασύρματο Modem Router
Προτεινόμενη χρήση Επαγγελματική χρήση
Τύπος συσκευής Wireless router - ADSL modem - 4-port switch (integrated)
Τύπος περιβλήματος Desktop, wall-mountable
Πρωτόκολλο σύνδεσης δεδομένων Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b/g/n, IEEE 802.3/3u
Εύρος συχνότητας 2.400-2.4835GHz
Ταχύτητα δεδομένων Wired: 1 Gbps, Wireless: 300 Mbps
Πρωτόκολλο δικτύου / μεταφοράς δεδομένων TCP/IP, PPTP, UDP/IP, L2TP, IPSec, PPPoE, PPPoA, AAL5, ARP, DHCP, DNS
Πρωτόκολλο δρομολόγησης RIP-1, RIP-2, στατική δρομολόγηση IP
Πρωτόκολλο απομακρυσμένης διαχείρισης HTTP
Χαρακτηριστικά Firewall protection, DHCP support, NAT support, NAPT support, IGMP snooping, Stateful Packet Inspection (SPI), MAC address filtering, VPN passthrough, Wireless Distribution System (WDS) support, parental control, IP address filtering, firmware upgradable, Quality of Service (QoS)
Πρότυπα συμμόρφωσης IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.1D, IEEE 802.1p, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Microsoft Certification Μη διαθέσιμη πληροφορία
Απαιτήσεις συστήματος Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista™ ή Windows 7, MAC® OS, NetWare®, UNIX® ή Linux
Βαθμολογία   rating_0.png

Άλλοι το συνδύασαν με