Εξωτερικός σκληρός δίσκος WD Elements 1TB 2.5" USB 3.0 WDBUZG0010BB...

Κωδικός: 0803768
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Western Digital Elements WDBUZG0010BBΚ 1TB 2.5" USB 3.0 Μαύρο
Εγγύηση 24  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής


Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι της σειράς Elements προσφέρουν απόδοση USB 3.0 και υψηλή χωρητικότητα σε λεπτό σχεδιασμό. Διαθέτουν το λογισμικό αυτόματης λήψης αντιγράφων ασφαλείας WD SmartWare Pro για λήψη αντιγράφου ασφαλείας στην ίδια τη μονάδα ή στον λογαριασμό σας στην υπηρεσία Dropbox. Ασφαλίστε τα αρχεία σας ορίζοντας κωδικό πρόσβασης και κρυπτογράφηση μέσω υλικού.


Χαρακτηριστικά

 • Λεπτός σχεδιασμός με υψηλή χωρητικότητα. Με το μοντέλο WDBUZG0010BBΚ να έχει χωρητικότητα 1000 GB (1 TB) και πάχος μόλις 1.54 cm, αυτή η εξαιρετικά λεπτή μονάδα είναι γρήγορη και διαθέτει άφθονη χωρητικότητα για τα σημαντικά ψηφιακά σας αρχεία.
 • Λήψη αντιγράφων ασφαλείας τοπικά και σε cloud. Το λογισμικό αυτόματης λήψης αντιγράφου ασφαλείας WD SmartWare Pro σας επιτρέπει να επιλέξετε πότε και πού να λάβετε αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας. Επιλέξτε τις προγραμματισμένες λήψεις αντιγράφου ασφαλείας για να γίνεται λήψη αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ή επιλέξτε την αυτόματη, συνεχή λήψη αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των αρχείων σας κάθε φορά που προσθέτετε ή τροποποιείτε και αποθηκεύετε ένα αρχείο. Επιπλέον, δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία Dropbox για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας in cloud.
 • Εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Όταν συνδέεται σε θύρα USB 3.0, η μονάδα σάς επιτρέπει να προσπελαύνετε και να αποθηκεύετε αρχεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Ελαττώστε τον χρόνο μεταφοράς κατά έως και 3 φορές σε σύγκριση με τις ταχύτητες μεταφοράς του προτύπου USB 2.0.
 • Συμβατότητα με τα πρότυπα USB 3.0 και USB 2.0. Με αυτήν τη μονάδα μπορείτε να αποκτήσετε συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες συσκευές USB 3.0, καθώς και οπισθόδρομη συμβατότητα με συσκευές USB 2.0.
 • Συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα με τα Windows 8. Η εφαρμογή της WD για τα Windows 8 καθιστά εύκολο τον εντοπισμό των ψηφιακών μέσων που είναι αποθηκευμένα στη μονάδα My Passport Ultra που διαθέτετε, στον υπολογιστή σας με Windows 8. Το περιεχόμενο εμφανίζεται και οργανώνεται αυτόματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίζετε και να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας.
 • Ασφαλίστε τα αρχεία σας. Η εφαρμογή WD Security σάς επιτρέπει να ορίσετε προστασία με κωδικό πρόσβασης και κρυπτογράφηση μέσω υλικού για την προστασία των αρχείων σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση.
 • Λογισμικό WD Drive Utilities. Δηλώστε τη μονάδα, ορίστε χρονοδιακόπτη για τη μονάδα, εκτελέστε διαγνωστικούς ελέγχους και άλλα πολλά, χρησιμοποιώντας το λογισμικό WD Drive Utilities.
 • Το ανθεκτικό περίβλημα προστατεύει τη μονάδα στο εσωτερικό. Το εσωτερικό του εξωτερικού σκληρού δίσκου της WD είναι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει σε κραδασμούς και χτυπήματα.
 • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μαλακή θήκη για την προστασία της μονάδας σας από χαρακιές.
 • Τροφοδοσία μέσω USB. Τροφοδοτείται απευθείας από μία θύρα USB του υπολογιστή σας. Δεν απαιτείται ξεχωριστή τροφοδοσία.
 • Αυτός ο σκληρός δίσκος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος (διαμόρφωση NTFS) για λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista, 7 ή 8. Απαιτείται επαναδιαμόρφωση για χρήση σε λειτουργικό Mac OS X.


Το Elements WDBUZG0010BBΚ της Western Digital είναι ιδανικό για εσάς που ζητάτε ασφαλή αποθήκευση δεδομένων και θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας τα ψηφιακά σας αρχεία.

Περιγραφή προϊόντος Western Digital Elements WDBUZG0010BBΚ 1TB 2.5" USB 3.0 Μαύρο
Κατασκευαστής Western Digital
Σειρά προϊόντων Elements
Μοντέλο WDBUZG0010BBΚ
Τύπος Σκληρός δίσκος - εξωτερικός
Προτεινόμενη χρήση Αποθήκευση Δεδομένων
Χωρητικότητα 1000 GB
Τύπος προτύπου Όχι
Τύπος διασύνδεσης SuperSpeed USB 3.0
Ταχύτητα δεδομένων 5.0 Gbps (SuperSpeed USB)
Μνήμη cache Όχι
Ταχύτητα περιστροφής 5400 rpm
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 7.8 cm x 11.3 cm x 1.9 cm
Βάρος 160 g
Παρεχόμενο λογισμικό WD SmartWare Pro
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Apple MacOS X
Περιβαλλοντικά πρότυπα RoHS
Βαθμολογία   rating_0.png

Άλλοι το συνδύασαν με