Εξωτερικός σκληρός δίσκος WD My Passport Ultra 3ΤΒ 2.5" USB 3.0 Κόκ...

Κωδικός: 1129141
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Εξ. σκληρός δίσκος WD My Passport Ultra 3ΤΒ 2.5" USB 3.0 Κόκκινο
Εγγύηση 24  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής


Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι της σειράς My Passport Ultra προσφέρουν απόδοση USB 3.0 και υψηλή χωρητικότητα σε λεπτό σχεδιασμό.

Διαθέτουν το λογισμικό αυτόματης λήψης αντιγράφων ασφαλείας WD SmartWare Pro για λήψη αντιγράφου ασφαλείας στην ίδια τη μονάδα ή στον λογαριασμό σας στην υπηρεσία Dropbox.

Ασφαλίστε τα αρχεία σας ορίζοντας κωδικό πρόσβασης και κρυπτογράφηση μέσω υλικού στο νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο WD My Passport Ultra Metal.


Χαρακτηριστικά

 • Λεπτός σχεδιασμός με υψηλή χωρητικότητα. Με πάχος μόλις 1.35 cm, αυτή η εξαιρετικά λεπτή μονάδα είναι γρήγορη και διαθέτει άφθονη χωρητικότητα για τα σημαντικά ψηφιακά σας αρχεία.
 • Λήψη αντιγράφων ασφαλείας τοπικά και σε cloud. Το λογισμικό αυτόματης λήψης αντιγράφου ασφαλείας WD SmartWare Pro σας επιτρέπει να επιλέξετε πότε και πού να λάβετε αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας. Επιλέξτε τις προγραμματισμένες λήψεις αντιγράφου ασφαλείας για να γίνεται λήψη αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ή επιλέξτε την αυτόματη, συνεχή λήψη αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των αρχείων σας κάθε φορά που προσθέτετε ή τροποποιείτε και αποθηκεύετε ένα αρχείο. Επιπλέον, δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία Dropbox για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας in cloud.
 • Εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Όταν συνδέεται σε θύρα USB 3.0, η μονάδα My Passport Ultra σάς επιτρέπει να προσπελαύνετε και να αποθηκεύετε αρχεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Ελαττώστε τον χρόνο μεταφοράς κατά έως και 3 φορές σε σύγκριση με τις ταχύτητες μεταφοράς του προτύπου USB 2.0.
 • Συμβατότητα με τα πρότυπα USB 3.0 και USB 2.0. Με αυτήν τη μονάδα μπορείτε να αποκτήσετε συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες συσκευές USB 3.0, καθώς και οπισθόδρομη συμβατότητα με συσκευές USB 2.0.
 • Συνεργάζεται χωρίς πρόβλημα με τα Windows 8. Η εφαρμογή της WD για τα Windows 8 καθιστά εύκολο τον εντοπισμό των ψηφιακών μέσων που είναι αποθηκευμένα στη μονάδα My Passport Ultra που διαθέτετε, στον υπολογιστή σας με Windows 8. Το περιεχόμενο εμφανίζεται και οργανώνεται αυτόματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίζετε και να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας.
 • Το ανθεκτικό περίβλημα προστατεύει τη μονάδα στο εσωτερικό. Το εξωτερικό του εξωτερικού σκληρού δίσκου της WD είναι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει σε κραδασμούς και χτυπήματα.
 • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μαλακή θήκη για την προστασία της μονάδας σας από γρατσουνιές και μικρο-χτυπήματα.
 • Τροφοδοσία μέσω USB. Τροφοδοτείται απευθείας από μία θύρα USB του υπολογιστή σας. Δεν απαιτείται ξεχωριστή τροφοδοσία.
 • Αυτός ο σκληρός δίσκος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος (διαμόρφωση NTFS) για λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista, 7 ή 8. Απαιτείται επαναδιαμόρφωση για χρήση σε λειτουργικό Mac OS X.


Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος WD My Passport Ultra είναι ιδανικός για εσάς που ζητάτε ασφαλή αποθήκευση δεδομένων και θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας τα ψηφιακά σας αρχεία.

Περιγραφή προϊόντος Εξ. σκληρός δίσκος WD My Passport Ultra 3ΤΒ 2.5" USB 3.0 Κόκκινο
Κατασκευαστής Western Digital
Σειρά προϊόντων My Passport Ultra
Μοντέλο WDBBKD0030BBL-EESN
Τύπος Σκληρός δίσκος - εξωτερικός
Προτεινόμενη χρήση Αποθήκευση Δεδομένων
Χωρητικότητα 3 TB
Τύπος προτύπου 2.5"
Τύπος διασύνδεσης USB 3.0
Ταχύτητα δεδομένων 5.0 Gbps
Μνήμη cache 8 MB
Ταχύτητα περιστροφής 5400 rpm
Χρώμα Κόκκινο
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 8.2 cm x 11.05 cm x 1.54 cm
Βάρος 162 g
Παρεχόμενο λογισμικό WD Backup, WD Security & WD Drive Utilities software
Απαιτούμενο λειτουργικό Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Apple MacOS X
Περιβαλλοντικά πρότυπα RoHS
Βαθμολογία   rating_0.png