Εκτυπωτής Laser Samsung SLM2026 Ασπρόμαυρος A4

Κωδικός: 1100263
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Samsung SL-M2026 - Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser A4
Εγγύηση 12  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής

Επαγγελματική απόδοση. Απίστευτη τιμή.

Αυξήστε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας με με τον ασπρόμαυρο εκτυπωτή laser Samsung SL-M2026.

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης, χωρίς όμως να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο. Ο αποτελεσματικός Samsung SL-M2026 της Samsung σας δίνει την ταχύτητα που χρειάζεστε για να είστε πιο αποδοτικοί, χωρίς να υστερεί σε ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

 • Μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης. Όσο απαιτητική κι αν είναι η εργασία σας, ο Samsung SL-M2026 σας παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε μεγάλες ταχύτητες. Εξοικονομήστε χρόνο εκτυπώνοντας ακόμα και τα πιο περίπλοκα έγγραφα σε ταχύτητα μέχρι και 20 σελίδες το λεπτό (PPM), χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 400 MHz και τη μνήμη 64 MB.
 • Εντυπωσιάστε με την ποιότητα των εκτυπώσεών σας. Τώρα οι εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου είναι προσιτές σε όλους. Ο εκτυπωτής της Samsung παρέχει εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Χάρη στην ανάλυση 1200 x 1200 dpi, απολαμβάνετε υψηλότερη απόδοση και ποιότητα, χωρίς να χρειάζεστε έναν ογκώδη εκτυπωτή. Κι επιπλέον, οι λειτουργίες βελτίωσης της ποιότητας σας χαρίζουν ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια, καθώς και μεγαλύτερη ευκρίνεια στην απόδοση των εικόνων και του κειμένου.
 • Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης. Χάρη στη μέγιστη υψηλή ανάλυση έως 1200 x 1200 dpi, οι περίπλοκες εικόνες και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά εκτυπώνονται με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια.
 • Βελτίωση περιγραμμάτων. Με τη βελτίωση περιγραμμάτων, τα κείμενα αποτυπώνονται ακόμη πιο καθαρά και οι εικόνες πιο ζωντανές.
 • Ένας εκτυπωτής που σέβεται τον πλανήτη, αλλά και το πορτοφόλι σας. Μειώστε το κόστος χαρτιού και του τόνερ με το πλήκτρο οικολογικής εκτύπωσης. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία N-up (Εκτύπωση διαφορετικών σελίδων σε μία) καθώς και την εκτύπωση διπλής όψης. Έτσι εκμεταλλεύεστε πλήρως το χαρτί, χωρίς να αφήνετε καμιά λευκή σελίδα. Και με τη λειτουργία εξοικονόμησης τόνερ, μπορείτε να μειώσετε τη χρήση τόνερ και κατά συνέπεια τα συνολικά έξοδα εκτύπωσης.
 • Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και προμηθειών. Με το Easy Eco Driver, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 20% σε τόνερ και χαρτί, καθώς και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας. Σας βοηθάει να κάνετε οικονομία σε στοιχεία που χρησιμοποιούν μεγαλύτερες ποσότητες τόνερ, όπως οι εικόνες ή το τονισμένο κείμενο, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση τόνερ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας πριν τα εκτυπώσετε, για να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα ικανοποιεί τις ανάγκες σας σε απόδοση και ποιότητα. Ο οικολογικός εξομοιωτής σας δείχνει, επίσης, το εκτιμώμενο ποσοστό μείωσης στην κατανάλωση διοξειδίου του άνθρακα, ηλεκτρικής ενέργειας και χαρτιού, έτσι ώστε να καταλάβετε κι εσείς οι ίδιοι τη διαφορά.
 • Μειώστε τα έξοδά σας με το σύστημα διαχωρισμού τόνερ. Χάρη στο σύστημα διαχωρισμού τόνερ, το δοχείο τόνερ και η μονάδα απεικόνισης παρέχονται ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράζετε δοχείο τόνερ μόνο όταν αδειάζει, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος λειτουργίας και το κόστος ανά σελίδα. Επιπλέον, η εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα εύκολη κι έτσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα από την συντήρηση του εκτυπωτή σας. Μειώστε, λοιπόν, τον προϋπολογισμό σας, χωρίς όμως να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.
 • Εύκολος έλεγχος και διαχείριση του εκτυπωτή σας. Το λογισμικό Easy Printer Manager της Samsung σας βοηθάει να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας, την κατάστασή του, την παραγγελία προμηθειών και τη λειτουργία φαξ μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης. Μπορείτε να δείτε εύκολα τις αναφορές σφαλμάτων, την κατάσταση του εκτυπωτή και τις προμήθειές του, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του από απόσταση. Όλα αυτά παρέχονται μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος χρήσης που περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του εκτυπωτή σας.

Περιγραφή προϊόντος Samsung SL-M2026 - Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser A4
Κατασκευαστής SAMSUNG
Σειρά προϊόντων Samsung SL
Μοντέλο SL-M2026
Τύπος Eκτυπωτής Ασπρόμαυρος Laser
Προτεινόμενη χρήση Οικιακή χρήση
Τύπος εκτυπωτή Ασπρόμαυρος εκτυπωτής
Τεχνολογία εκτύπωσης Laser
Χρώμα εκτύπωσης Μαύρο
Ταχύτητα εκτύπωσης Έως 20 ppm Α4 | Έως 21 ppm Letter
Ταχύτητα εκτύπωσης έγχρωμη Όχι
Ανάλυση (Α&Μ) 1200 dpi x 1200 dpi
Ανάλυση (Έγχρωμη) Όχι
Μηνιαίος κύκλος εργασίας 10000 σελίδες
Διασύνδεση Hi-Speed USB 2.0
Δίκτυο Δεν διατίθεται
Ενσύρματο δίκτυο Δεν διατίθεται
Ασύρματη επικοινωνία Όχι
Ασύρματο δίκτυο Όχι
Μνήμη RAM 64 MB
Μνήμη RAM (Μέγιστη) Μη διαθέσιμη πληροφορία
Σκληρός δίσκος Όχι
Επεξεργαστής 400 MHz
Προσομοίωση γλώσσας GDI
Card reader Όχι
Οθόνη Όχι
Διπλή όψη Χειροκίνητη
Εκτύπωση σε CD/DVD Όχι
Τύπος μέσου A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, Com10, DL, C5) / Custom (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8.5" x 14")
Χωρητικότητα μέσου 150 φύλλα
Αυτόματος τροφοδότης Ναι
Χειρισμός μέσων Συρτάρι εισόδου χαρτιού 150 φύλλων
Mέγεθος μέσου (max) 216 x 356 mm
Mέγεθος μέσου (min) 76 mm x 127 mm
Μέγεθος μέσου A4 / A5 / Letter
Αναλώσιμο υλικό Toner
Περιλαμβανόμενο λογισμικό Fleet Admin Prο, Easy Printer Manager, Print Driver
Πηγή τροφοδοσίας Τροφοοσία ρεύματος 220-240V/50HZ
Περιβαλλοντικά πρότυπα Eco Mode
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 33.1 cm x 21.5 cm x 17.8 cm
Βάρος 3.97 kg
Βαθμολογία   rating_0.png