Ασύρματο Τηλέφωνο Gigaset C620 Μαύρο

Κωδικός: 0793340
Photo Review
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Thumbnail Image
 • Gigaset C620 - Μαύρο
Εγγύηση 24  Μήνες
 • Δωρεάν μεταφορικά από 99€
 • Δυνατότητα δωρεάν επιστροφής

Gigaset C530 - Μαύρο

Η διαχείριση της φραγής κλήσεων απλοποιεί την ζωή
Αποφύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις απλά και εύκολα, με τις δυνατότητες διαχείρισης κλήσεων όπως ο προγραμματισμός σίγασης κλήσεων. Αυτό σάς επιτρέπει να ορίστε την αθόρυβη λειτουργία για το τηλέφωνό σας, όσο το μωρό σας κοιμάται το απόγευμα ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει, οι εισερχόμενες κλήσεις θα εμφανίζονται στην οθόνη αλλά θα γίνεται σίγαση του ήχου κλήσης. Η προστασία από ανώνυμες κλήσεις από την άλλη, σημαίνει ότι μπορείτε να απορρίψετε κλήσεις ή να τις σιγήσετε αν προέρχονται από συγκεκριμένους αριθμούς ή να τις αποκλείσετε εντελώς επιλέγοντας τη λειτουργία λίστας φραγής. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αριθμούς στη λίστα.

Ρυθμίστε το τηλέφωνο σας ως έκφραση του εαυτού σας
Τόσο μοναδικό όσο εσείς! Με απλό χειρισμό και μοντέρνα εμφάνιση, το σταθερό τηλέφωνο Gigaset C620 μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε έναν από τους δύο υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων για το φόντο της έγχρωμης οθόνης 1,8". Μπορείτε ακόμα και να ορίσετε μια δική σας προστασία οθόνης, ένα προσωπικό προφίλ ήχων και διαφορετικούς ήχους κλήσης για συγκεκριμένες επαφές.

Άνετες κλήσεις από ένα τηλέφωνο με ανοικτή συνομιλία

Αν αναζητείτε ένα οικονομικό και αξιόπιστο τηλέφωνο με δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας, τότε το Gigaset C620 είναι εδώ για εσάς. Η χρήση αυτού το τηλεφώνου είναι απολαυστική χάρη στο φιλικό του πληκτρολόγιο και την φωτιζόμενη οθόνη γραφικών. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας ανοικτής συνομιλίας με το πάτημα ενός πλήκτρου, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η συσκευή είναι ρυθμισμένη από το εργοστάσιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μόλις βγει από το κουτί συσκευασίας. Όταν δέχεστε εισερχόμενη κλήση μπορείτε να επιλέξετε τον κουδουνισμό ανάμεσα από 39 πολυφωνικούς ήχους. Επιπλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο σας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και προσφέρει τεχνολογία μηδενικής ακτινοβολίας με τη Λειτουργία ΕCO+.

Εύκολος χειρισμός και ελευθερία κινήσεων
Το Gigaset C620 σάς δίνει τη δυνατότητα για μεγάλης διάρκειας συνομιλίες από την άνεση της αγαπημένης σας πολυθρόνας, με χρόνο ομιλίας έως και 26 ώρες. Επιπλέον, θα περάσει μεγάλο διάστημα πριν χρειαστεί να φορτίσετε τη συσκευή χάρη στο χρόνο αναμονής που φτάνει τις 530 ώρες. Όταν κάτι σας εμποδίζει να απαντήσετε σε μια κλήση, το φωτιζόμενο πλήκτρο ένδειξης αναμονής μηνύματος σάς δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και απάντησης σε αναπάντητες κλήσεις. Μπορείτε, επίσης, να προγραμματίσετε οποιοδήποτε πλήκτρο της συσκευής για την άμεση κλήση ενός αποθηκευμένου αριθμού από τον τηλεφωνικό κατάλογο των 250 επαφών.

Αποθήκευση δεδομένων

Χωράει όλες σας τις επαφές! Στο τηλεφώνικό κατάλογο του Gigaset C620 μπορείτε να καταχωρίσετε έως και 250 επαφές με πλήρη ονόματα, μέχρι 3 αριθμούς για καθεμία από αυτές, διεύθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομείου, ξεχωριστό ήχο κλήσης και υπενθύμιση. Σημειώστε τα πρόσωπα που είναι πιο σημαντικά για εσάς και ορίστε μια βολική υπενθύμιση για να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσετε τις σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τα πρόσωπα αυτά. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της συσκευής δεν τελειώνουν εδώ! Χρησιμοποιήστε τη  βολική νυχτερινή λειτουργία για σίγαση του ήχου κλήσης, όποτε χρειάζεστε λίγη ησυχία.

Πρακτικότητα
Το Gigaset C620 είναι μία αξιόπιστη και χρήσιμη συσκευή  σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η αναγνώριση κλήσεων σας ενημερώνει για το ποιος σας καλεί, ενώ μετά το τέλος της κλήσης μπορείτε να δείτε τη διάρκεια της. Στο C530 μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες για την ημερομηνία και ώρα των κλήσεων αλλά και ένα πολύ χρήσιμο ξυπνητήρι.

Μία ολοκληρωμένη συσκευή ενδοεπικοινωνίας μωρού
Πλέον, είναι εύκολο να παρακολουθείτε τα παιδιά σας και να σιγουρεύεστε ότι είναι καλά χωρίς να χρειάζεται να αγοράστε μια ξεχωριστή συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε απλώς τη λειτουργία παρακολούθησης χώρου από το μενού, να ορίσετε το επίπεδο ευαισθησίας και να καταχωρήσετε μια ειδοποίηση εσωτερικής ή εξωτερικής κλήσης που θα ηχήσει μόλις ξυπνήσει το μωρό σας. Καθώς τα παιδιά σας μεγαλώνουν, η λειτουργία απάντησης είναι επίσης χρήσιμη, καθώς σας επιτρέπει να μιλάτε με τα παιδιά σας από κάποιο άλλο δωμάτιο ή μια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Εξοικονόμηση ρεύματος και μηδενική ακτινοβολία
Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας του Gigaset C620 καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, έτσι κάνετε καλό στο περιβάλλον αλλά και στη τσέπη σας. Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα Gigaset, αυξομειώνουν την ισχύ του σήματος που εκπέμπουν, ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού από το σταθμό βάσης. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα δύο ρυθμίσεων με σκοπό τη μείωση της ακτινοβολίας του Gigaset C620. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας ECO επιτυγχάνεται μείωση κατά 80% της ακτινοβολίας στην διάρκεια των κλήσεων, ενώ με ενεργοποίηση της λειτουργίας ECO+, επιτυγχάνεται ο μηδενισμός της ακτινοβολίας όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Μοναδική ποιότητα ήχου, ακόμα και σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας
Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζετε τις σκέψεις σας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και να μπορείτε να ακούτε καλά το συνομιλητή σας. Χάρη στην τεχνολογία High Sound Performance, το αναλογικό τηλέφωνο Gigaset C620 σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε κλήση για να μπορείτε να ακούτε την κάθε λέξη πεντακάθαρα, ακόμα και όταν μιλάτε σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας.

Αλλά, υπάρχουν πάντα περισσότερα!
Πιθανότατα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να τρέχετε για να σηκώσετε το τηλέφωνό σας. Αυτός είναι ο λόγος που το Gigaset C620 μπορεί να συνδυαστεί με μια επιπλέον συσκευή, όπως το C620H, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια βολική δεύτερη περιοχή μέσα στο σπίτι. Καταχωρήστε απλώς το Gigaset C620H στον υπάρχοντα σταθμό βάσης και απολαύστε την ύπαρξη της δεύτερης συσκευής όταν τη χρειάζεστε. Μάλιστα το Gigaset C620 υποστηρίζει συνολικά έως και έξι επιπλέον συσκευές.

Χαρακτηριστικά

 • Τηλεφωνικός κατάλογος 250 επαφών με πλήρη ονόματα, 3 αριθμούς ανά επαφή, ηλεκτρονική διεύθυνση, ξεχωριστό ήχο κλήσης και υπενθύμιση
 • Λειτουργία μνήμης με τις τελευταίες 25 εισερχόμενες ή αναπάντητες κλήσεις με ένδειξη ώρας & ημερομηνίας
 • Φωτιζόμενο πλήκτρο για εύκολη πρόσβαση στα μηνύματα SMS ή στις αναπάντητες κλήσεις σας
 • Λειτουργία ECO για μείωση μέχρι 80% της ακτινοβολίας κατά την χρήση
 • Λειτουργία ECO+ για μείωση της ακτινοβολίας σε μηδενικά επίπεδα κατά τη διάρκεια αναμονής
 • Φωτιζόμενη οθόνη γραφικών για άνετη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού
 • Προφύλαξη οθόνης με ψηφιακό και αναλογικό ρολόι ή παρουσίαση έγχρωμων εικόνων
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης ανοιχτής συνομιλίας με φωτιζόμενο πλήκτρο
 • Συνολικό χρόνο αναμονής που φθάνει τις 530 ώρες και ομιλίας μέχρι και 26 ώρες
 • Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι 6 ακουστικών στην κεντρική βάση
 • Λειτουργία φραγής/σ'ιγασης κλήσεων με προγραμματισμό
 • Λειτουργία παρακολούθησης χώρου με διαφορετικά επίπεδα αυαισθησίας και δυνατότητα εσωτερικής/εξωτερικής κλήσης
 • Αυξημένη ασφάλεια με κρυπτογράφηση μετάδοσης φωνής
 • Μοναδική ποιότητα ήχου HSP™, ακόμα και σε λειτουργία ανοικτής συνομιλίας
 • 2 πλήκτρα συντόμευσης για τις αγαπημένες σας λειτουργίες (μπορείτε να τα ρυθμίσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας)
 • Νυχτερινή λειτουργία σίγασης κουδουνισμού της συσκευής
 • Εργονομικό πληκτρολόγιο ακριβείας, κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Δυνατότητα υποστήριξης του κλιπ ανοικτής συνομιλίας Gigaset L410

Το Gigaset C620 είναι ικανό να καλύψει κάθε βασική ανάγκη επικοινωνίας μέσα σε ένα σπίτι με οικονομομία και αυξημένη ασφάλεια.

Περιγραφή προϊόντος Gigaset C620 - Μαύρο
Κατασκευαστής GIGASET
Σειρά προϊόντων Gigaset
Μοντέλο C620
Τύπος Ασύρματο τηλέφωνο
Προτεινόμενη χρήση Οικιακή χρήση
Πρότυπο τηλεφώνου DECTGAP
Ψηφιακή τεχνολογία Ναι
Διαχείριση γραμμών Όχι
Ανοιχτή ακρόαση Ενσωματωμένη
Σύστημα τηλεφωνητή Όχι
Θυροτηλέφωνο Όχι
Αναγνώριση κλήσης Ναι
Αυτόματη επανάκληση Όχι
Τηλεφωνικός κατάλογος 250 επαφές με πλήρη ονόματα, μέχρι 3 αριθμούς ανά επαφή, ηλεκτρονική διεύθυνση,ξεχωριστό ήχο κλήσης και υπενθύμιση
Οθόνη 1.8" με ανάλυση 128x160, 65.000 χρώματα και 6 γραμμές
Χαρακτηριστικά οθόνης Ένδειξη σήματος, διάρκειας κλήσης, χρεώσεων, ημερομηνίας, ώρας, φωτιζόμενη, έγχρωμη
Χρώμα σώματος Μαύρο
Γλώσσα Ελληνικά / Ελλάδα (32 γλώσσες συνολικά)
Ήχοι κλήσης 39
Πρόσθετα χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση ενέργειας εώς 60%, Μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής, Λειτουργία ECO+ χωρίς ακτινοβολία
Χρόνος ομιλίας Έως και 26 ώρες
Χρόνος αναμονής Έως και 530 ώρες
Απόσταση λειτουργίας 50 m σε εσωτερικούς χώρους και 300m σε εξωτερικούς
Αριθμός συσκευών 6
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 4.9 cm x 3.0 cm x 15.5 cm
Βάρος Μη διαθέσιμη πληροφορία
Βαθμολογία   rating_0.png